lauantai 7. joulukuuta 2013

Ensimmäinen kävely – vedos #4




Kuulijaiset on henkilökohtainen kokemus. Kaupunkikävely. Kuuntelukävely. Puhumme myös esityksestä, koska yksi lähtökohdistamme on tanssitaide. Lauantaiaamuna ilmeni myös ensi-iltamaista odotusta. Kuitenkin kyseessä on laboratorio, lauantain versio oli neljäs.

Kuulijaiset starttasi Tampereen Keskustorilta, jonka kulissina toimi joulutori. Osallistujista löytyi niin äänialan ammattilaisia kuin pystymetsäläisiäkin. Saimme kaikilta tärkeä kommentteja, joihin tukien rakennamme seuraavia versioita. Teos pelaa yksityisellä ja yhteisellä, joita karttoittaaksemme kokijoiden mielipiteet ovat tärkeitä. Lauantaina kalastelimme osallistujia myös joulutorin vierailijoista, joiden silmissä kiilsi jinglebells ja laukussa painoi muistilappu, jossa lukee äidille, siskolle, siskon miehelle, siskon lapsille..."



3 kommenttia:

  1. Hei! Anteeksi jo etukäteen että vaivaan näin erikoisella asialla mutta olemme tehneet remonttia rintamamiestaloon ja ovien ja ikkunoiden karkeista löytyi tervarivettä. Se sisälsi paljon myrkyllisiä pah yhdisteitä. Muutamassa karmissa sen sijaan oli harmaata ainetta (nöyhtämäistä) yritin googlettaa mitä se voisi olla ja päädyin kuvahaulla sinun remontti blogiisi (johon en saa kommentoitua) .Kuva on siis tekstissä. " muuten on valmista mutta listat vielä puuttuu" . Kysynkin nyt tiedätkö mitä aine on? Pelästyin sitä tervarivettä ja nyt mietin että mitähän se harmaa oli. On nyt kapseloitu enkä saa siiä enää näytettä...

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista